Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

10 feb. 2015

29.Schimbă strategiile când visele nu se îndeplinesc partea a 3-a


Atunci când continuăm cu strategiile vechi avem aceleaşi rezultate. Mulți oameni au visuri mari, dar folosesc strategii greşite. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece ei învaţă de la hoții de visuri sau de la persoanele care îşi îngroapă visele.
Dacă ar învăţa strategiile de la maeştrii făurari visele lor ar deveni mai repede realitate. Persoanele de succes se folosesc de strategii sigure care le aduc succesul. Întotdeauna strategiile bune aduc succese.
Maeştrii făurari când văd că strategile pe care le folosesc nu merg se pun la adăpost pentru a putea schimba strategia din mers. Persoanele care nu îşi schimbă strategiile ajung să fie epuizate.
De multe ori viaţa ne joacă feste, chiar dacă folosim strategii bune tot nu avem rezultatele dorite. De aceea este normal să schimbăm strategiile din nou pentru a pune planurile în practică.
Sunt persoane care în istorie şi-au încălcat anumite promisiuni pentru a putea să îşi pună în aplicare visele Un personaj celebru este Truett Cathz care a descoperit franciza Chick-fil-A.
Truett a intrat în afaceri după ce în trecut a fost în al doilea război mondial. El împreună cu fratele său Ben au dorit să pornească în afaceri dar nu au fost hotărâţi cu ce anume să pornească.
Într-o zi managerul unui restaurant cu specific olandez i-a prezentat pe cei doi tineri proprietarei. Aceasta avea afacerea într-un lanţ de restaurante din Atlanta. Ea i-a angajat pe cei doi tineri datorită ambiţiei lor. Proprietara le-a promis celor doi fraţi că dacă fac treabă bună în perioada de probă vor conduce proprile restaurante
Cei doi fraţi au lucrat timp de 7 săptămâni şapte zile pe săptămînă timp de 12 ore. Cu toate acestea la sfârşitul perioadei de probă proprietara nu s-a ţinut de cuvînt și le-a spus că ar fi bine să conducă amândoi un singur restaurant. Cei doi fraţi au refuzat oferta şi au schimbat strategia. Astfel şi-au deschis propriul restaurant numit Chick-fil-A în anul 1967. Aceaste restaurante au devenit celebre şi francizele lor se măresc de la un an la altul.

 Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *