Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

3 mar. 2011

4.Sfaturi pentru stabilirea obiectivelor!



„Dacă tu crezi că poţi, ai dreptate, dacă tu crezi că nu poţi, ai dreptate”- Henry Ford
Stabilirea obiectivelor este un lucru esenţial pentru reuşitele în viaţă! Din totdeauna au fost oameni care au spus "Nu se poate". Persoanele care afirmă acest lucru de mai sus nu înţeleg una din legile fundamentale ale universului: " Poţi să obţii orice lucru la care te poţi gândi sau în care poţi crede" Putem să gândim multe lucruri dar dacă în sinea noastră nu le credem, aceste lucruri nu vor deveni realitate nicodată.
Lucrurile materiale pe care noi le considerăm a fi valoroase sunt ieftine şi le putem înlocui oricând. O casă poate fi distrusă de foc şi apoi reconstruită. Un om îşi poate pierde averea şi apoi şi-o poate recâstiga de câteva ori mai mare.
De multe ori în viaţa noastră lucrurile au venit în mod gratuit dar câţi dintre noi au ştiut să profite de această şansă? O şansă ratată acum e un pas înapoi pentru dezvoltarea ta personală.
Trebuie să retinem anumite lucruri:
  1. Poţi realiza orice lucru la care te poţi gândi şi în care poţi crede!;
  2. Poţi ocoli legile omeneşti, dar sunt legi mai impotante care nu pot fi incălcate;
  3. Cel ce are scopuri şi planuri poate să ordone altora, în timp ce celorlalţi care nu au planuri şi scopuri li se ordonă;
  4. Renunţă să te mai gândeşti la motivele pentru care "Nu poţi" face ceva şi gândeşte-te la motivele pentru care "poţi".
Câţi dintre noi s-au intrebat care este definiţia succesului? Succesul constă in trei lucruri:
  1. Orientarea - Fixează-ţi privirea asupra lucrurilor care merită efortul în viaţă şi apoi stabileşte un plan pentru a-l îndeplini;
  2. Echilibrul – Păstrează o perspectivă asupra fiecărei zone din viaţa ta, Fii in armonie cu legile naturii; 
  3. Credinţa- Nici un om care nu are credinţă nu va avea succes. Cei care au succes au credință.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *