Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

10 ian. 2018

59.Destinul nostru nu reprezintă o datorie karmică



Mulţi dintre noi sunt înclinaţi să creadă că ceea ce trăim este o datorie karmică din viaţa aceasta sau din alta. Nimeni nu are nimic de plătit. Am venit pe pământ pentru a ne trăi propria fericire nu a altora.
Destinul nu este influenţat de karmă dacă tu nu crezi în karmă. Ceea ce credem prinde rădăcini în mintea şi realitatea noastră. Dacă încetăm să mai udăm credinţa conform căreia noi suntem predestinaţi ne vom simţi eliberaţi de tot trecutul nostru. Trecutul nu are cum să ne influenţeze.
Destinul nostru se scrie cu fiecare acţiune pe cre o facem în momentul prezent. Karma nu are nici o putere asupra ta sau a altora. Mulţi dintre noi consideră că avem o karmă pe care trebuie să o urmăm. Karma poate fi dizolvată în orice moment dacă ne conştientizăm gândurile şi acţiunile noastre. O putem schimba instantaneu făcând opusul lucrurilor care ne aduceau suferinţă. Este atât de simplu.
Făceţi-vă un obicei din a conştientiza tot ce faci. Cu cât eşti mai conştient de un obicei sau gând cu atât vei putea să îl schimbi mai uşor. De multe ori în viaţă trăim la infinit lucruri similare. Aceasta se datorează faptului că noi gândim şi acţionăm la fel în marea majoritate a timpului. În momentul în care ne rezervăm timp pentru a identifica lucrurile care ne ţin pe loc ne-am eliberat de karmă.
Karma nu are putere asupra nimănui. Toţi am venit pe pământ să strălucim şi să avem parte de abundenţă pe toate planurile. Nimeni nu este predestinat spre sărăcie sau suferinţă. Toţi am venit pe pământ să strălucim în abundenţă şi împlinire personală.
Am venit să ne împlinim misiunea noastră de a fi liberi de orice constrângere şi de orice programare făcută de cei din jur. Sufletul nostru este liber să creeze şi să trăiască realitatea pe care el şi-o doreşte. În acest mod ne concentrăm doar pe ceea ce dorim și materializăm ceea ce ne place.
Dintodeauna avem liberul albitru și trebuie să îl folosim în toate alegerile noastre pe care le facem zi de zi în toate domeniile vieții noastre. Liberul albitru ne ajută să ne alegem experiențele de viață pe care ni le dorim noi. În acest mod ne punem în realitate toate visele.
Ori de câte ori ni se încalcă liberul albitru apar evenimente și lucruri negative în viața celor care ne-a încălcat liberul albitru. Acestea vin să echilibreze energiile manifestate de ceilalți asupra noastră.
Visele puse în realitate ne aduc bucurie, zâmbete, ajutor divin, succese, sănătate, binecuvântări, creativitate, generozitate, motivație, maturitate, apreciere, admirație, creativitate, blândețe, înțelepciune, afecțiune, fericire, împlinire, liniște sufletească, pace, dragoste, iubire, armonie, echilibru, abundență, prosperitate, ajutor necondiționat, încredere, integritate, onestitate și tot ce este mai bun în toate domeniile vieții noastre.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!

0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *