Cunoaşte-te pe tine însuţi si îndeplinește-ţi visele!

Share Button

Share Button

10 iul. 2016

42.Dezvoltarea continuă ne ajută să ne îndeplinim visele



   Povestea lui Ning Orlando este despre dezvoltarea personală. Deși a ajuns în culmea disperării când nimeni și nimic nu îi mai dădea o șansă el a reușit să se pună din nou pe picioare. Ba mai mult a căutat să citească din filozofie pentru a putea să aibă o viață frumoasă.
Ambiția sa l-a făcut să intre ca agent de vânzări și să aibă succes. O dată cu acest succes a reușit să scrie și prima sa carte apoi încă 20.
Morala este că atunci când îți dorești ceva obții indiferent de obstacolele pe care le ai in cale. Putem să privim la viața sa și să ne inspirăm pentru a ne urma visele noastre. Orice lucru în care crezi cu tărie poate deveni realitate dacă te motivezi și te pui în acțiune pentru a-l realiza.
Acest lucru se întâmplă datorită faptului că mintea noastră are capacitatea de a creea gândurile predominante. Pentru ca noi să avem o viață cât mai prosperă trebuie să ne antrenăm mintea cu informații de calitate. Acest antrenament se poate realiza prin citirea unor cărți, ascultarea de casete motivaționale, filme motivaționale, muzica motivațională.
De asemenea putem să ne uităm la filme de dragoste, comedii și tot ceea ce ne încântă inima și sufletul. Toate aceste lucruri ne binedispun și ne face să avem mai multă claritate în viața noastră.
Când suntem mai bine informați putem să ne îndeplinim visele mai ușor. Realizăm acest lucru pentru că spre deosebire de alte persoane care nu fac decât să muncească noi ne devoltăm continu în sens pozitiv.
Cu cât o facem mai des cu atât avem o viață mai frumoasă. Cei mai faimoși oameni din istorie si-au hranit mintea și sufletul cu lucruri frumoase și pozitive. Tu care citești în momentul actual ce fel de viață ai? Ești mulțumit de ea? Răspunde-ți sincer. Răspunsurile sunt mereu la tine.
Dacă nu ești mulțumit începe să îți urmezi visele. Ele te pot face să ai o viață împlinită și plină de bucurii. Depinde de tine dacă dorești ca mereu să ai aceleași rezultate sau dorești ceva mai bun pentru tine și familia ta.
Tu ești stăpânul propriei tale vieți.Tot destinul tău tu ți-l hotărăști. Nimeni de lângă tine nu poate decide ce e mai bine pentru tine.Tu ai această răspundere pentru că tu ești singurul care îți poți modela viața și destinul.
Tu cel care citește acum ești minunat și ești născut pentru succes. Succesul tău este cel care te motivează și te pune pe picioare în momentele de cumpănă din viața ta. Dacă te vei dezvolta mereu vei vedea că vei fi o persoană plină de viață, vitalitate și împlinită pe toate planurile. Contează doar să identifici ce îți face plăcere și să te ții de visele tale până devin realitate.
Orice vis la început pare imposibil dar în timp prinde contur și cu încetul devine realitate. Dacă ai citit ce am scris pănă acum vei realiza că orice lucru este posibil pentru tine. Cel mai concludent lucru este să te inspiri din viața persoanelor care au avut succes. Ele au trecut prin drame în viață dar nu au renunțat la vise. Au continuat să viseze chiar dacă cei din jur îi considera că nu sunt normali.
Asemenea lor poți să faci și tu cu visele tale. Continuă să visezi și să faci tot ce îți tă în putință și rezultatele vor apărea mai devreme sau mai târziu. Orice lucru pe care îl faci din pasiune îți va face viața frumoasă și te va idica tot mai sus.
Dacă faci lucrurile care te înalță ca pe o joacă vei vedea că totul va fi mai ușor. Ba mai mult te vei relaxa făcând ceea ce își face plăcere și te ajută să își îndeplinești visele.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să ai parte de tot ce e mai bun în toate domeniile vieții tale.
Mă bucur pentru timpul pe care mi l-ai acordat pentru a citi aceste rânduri. Dacă ți-a plăcut ce ai citit lasă comentarii, dă share la articol pe rețelele sociale pentru a putea ajuta pe cei din jur să se dezvolte și să aibă o viață fericită și împlinită!


0 comentarii:

Share Button

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *